Stichting Samen Duurzaam in Beweging

Hoe is de stichting SDiB ontstaan?

Door mijn jarenlange werkervaring in de techniek ben ik in 2011 mijn eigen bedrijf begonnen organisatie adviesbureau op het gebied van gebouwenbeheer, veiligheid en duurzaamheid. Dit bedrijf heb ik in 2020 omgezet naar de Stichting Samen Duurzaam in Beweging (afgekort SDiB). Vanuit Amersfoort werk ik aan diverse leuke projecten. Hierbij staat het borgen van kwaliteit en het leveren van service voorop.

Wat zijn onze 5 R’s

0

Gesteunde projecten

0

Gesteunde ANBI goede doelen

0

Totaal gedoneerd

Stichting SDiB staat voor Samen Duurzaam in Beweging

Wij werken aan de meest uiteenlopende duurzame projecten binnen de diverse marktsegmenten. Wilt u meer weten over wat ons doel is?

Samen Duurzaam in Beweging

Stichting SDiB staat voor

Wij staan voor reparatie, herstel, revisie en onderhoud op een duurzame manier. Wij repareren, herstellen en voeren onderhoud uit op een milieuvriendelijke manier. Wat u daarvan merkt? Eigenlijk niets. Want het onderhoud of de reparatie duurt niet langer, is niet duurder en is van hoge kwaliteit.

Reparatie en Revisie

Wij repareren, herstellen en voeren onderhoud uit op een milieuvriendelijke manier.

Recyclen

Recycling is een activiteit waarmee iedereen zijn steentje kan bijdragen aan het verbeteren van het milieu. De artikelen die wij recyclen zijn hard plastic, papier en karton.

Hergebruiken

of upcycling van items. Producten die doelloos worden weggegooid. Wij redden deze producten uit de prullenbak en blazen hier een nieuw leven in. Of we maken van 2 producten één goed product van. De meeste producten die wij recyclen zijn van een goeie kwaliteit en kunnen nog jaren mee.