Stichting Samen Duurzaam in Beweging

Hoe is de stichting SDiB ontstaan?

Door mijn jarenlange werkervaring in de techniek ben ik in 2011 mijn eigen bedrijf begonnen organisatie adviesbureau op het gebied van gebouwenbeheer, veiligheid ,duurzaamheid, management, interim management en online zichtbaarheid van uw bedrijf. Dit bedrijf heb ik in 2020 omgezet naar de stichting Samen Duurzaam in Beweging. Vanuit Amersfoort werk ik aan diverse projecten. Hierbij staat het borgen van kwaliteit en het leveren van service voorop. Ik adviseer niet alleen bedrijven maar begeleid ook de projecten.

0

Gesteunde projecten

0

Gesteunde ANBI goede doelen

0

Totaal gedoneerd

Stichting SDiB staat voor Samen Duurzaam in Beweging

Wij werken aan de meest uiteenlopende duurzame projecten binnen de diverse marktsegmenten. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Samen Duurzaam in Beweging

Stichting SDiB staat voor

Wij staan voor reparatie, herstel, revisie en onderhoud op een duurzame manier. Wij repareren, herstellen en voeren onderhoud uit op een milieuvriendelijke manier. Wat u daarvan merkt? Eigenlijk niets. Want het onderhoud of de reparatie duurt niet langer, is niet duurder en is van hoge kwaliteit.

Installatie advies

Voor al uw installatietechnische vraagstukken kunt u bij ons terecht.

Gebouwenbeheer

Naast onderhoud spelen nog veel meer onderdelen een belangrijke rol bij het beheren van een gebouw.

Reparatie en Revisie

Wij repareren, herstellen en voeren onderhoud uit op een milieuvriendelijke manier.

Automatisering

Houden ons bezig met hardware inkoop en de verkoop van partijen computerartikelen en randapparatuur. Merendeels refurbished maar af en toe ook nieuwe producten.