Diensten

Naast onderhoud spelen nog veel meer onderdelen een belangrijke rol bij het beheren van een gebouw bijvoorbeeld (brand-)veiligheid en gezondheid.

Technisch adviesbureau met als specialisme installatietechniek. Voor al uw installatietechnische vraagstukken kunt u bij ons terecht.

Wilt u de duurzaamheid verbeteren van uw gebouw om deze weer aantrekkelijk te maken voor de markt of voor uzelf?

Veiligheid is één van onze specialiteiten. Wij inspecteren uw gebouw kritisch en komen dan met een advies.

Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren bij de keuze van uw kantoorautomatisering voor particulieren en bedrijven.

Wij repareren, herstellen en voeren onderhoud uit op een milieuvriendelijke manier. Wat u daarvan merkt? Eigenlijk niets. 

Waarom nu voor ons kiezen

Uw project goed laten begeleiden

Relevante werkervaring

U krijgt ondersteuning van deskundig en breed opgeleide professionals. Wij hebben ruime werkervaring als leidinggevende, adviseur, coach en motivator. We zijn mensen met passie voor ons vak.

Maatwerk

Iedere organisatie heeft andere wensen en behoeftes. Wij stellen ons flexibel op om u diensten en ondersteuning te leveren die aansluiten bij uw behoefte. Wij garanderen een open en directe communicatie voor een vertrouwende en succesvolle samenwerking.

Ondernemerschap

We zijn zelf ondernemer en we begrijpen dan ook als de beste dat er budget- en tijdslimieten zijn. Binnen de gegeven kaders ontwerpen we uw project en kiezen we gezamenlijk waar de prioriteiten liggen voor het grootst mogelijke effect.

Vast contactpersoon

Ik ben niet alleen serieus met mijn vak bezig, maar ook betrokken bij een project. Daarom krijg heeft u altijd een vast contactpersoon tot aan de oplevering. Iemand die met u meedenkt en op de hoogte is van de laatste stand van zaken.

Snel en flexibel

Wij zijn ons er heel goed van bewust dat flexibiliteit noodzakelijk is. De meeste projecten hebben immers een deadline. Service, snel en flexibel hierin willen wij ons onderscheiden met andere bedrijven.

Prijs kwaliteitsverhouding

Wij willen onze diensten aanbieden voor de beste prijs/kwaliteit verhouding en dit tegen een zo'n scherp mogelijk tarief. Onze tarieven worden zorgvuldig afgesteld om de kwaliteit en continuïteit van onze diensten te garanderen.

Op zoek naar advies of hulp?

Bel ons op 033 – 20 22 039 of
ga naar de Contactpagina voor meer gedetailleerde informatie