Installatieadvies

Advies op het gebied van duurzame installatietechniek. Voor al uw installatietechnische vraagstukken kunt u bij ons terecht. Wanneer u in uw pand nieuwe installaties laat aanleggen of een heel nieuw pand laat bouwen waarin installaties benodigd zijn, heeft u een goede adviseur installaties nodig. Bij ons kunt u terecht voor advies over alle denkbare installaties, waaronder klimaat, sanitair, elektrotechniek, communicatie en beveiliging. Ik denk met u mee over alle mogelijke aspecten van uw installaties en dat uw installaties duurzaam zijn en optimaal comfort bieden, tegen zo laag mogelijke kosten.

Woningverbetering

Een persoonlijk advies om comfortabeler en/of duurzamer te wonen is iets heel persoonlijks: het moet natuurlijk passen bij uw huis, maar óók bij uw huishouden en bij uw (woon)wensen. Er zijn namelijk veel verschillende redenen om duurzamer te willen wonen. Of u nou uw wooncomfort wilt verbeteren en geld wilt besparen er is vaak van alles mogelijk.

Gebouwen en installaties

Moeten flexibel zijn waardoor zij gemakkelijk zijn aan te passen aan een andere gebruiksfunctie. Deze flexibiliteit geeft u als eigenaar of ontwikkelaar, maar ook gebruikers de kans om relatief snel in te spelen op de veranderende vraag uit de markt. Met de juiste installatietechnische oplossingen wordt uw gebouw duurzamer, flexibeler in het gebruik en comfortabeler om in te werken.

Onze webwinkel

Onze webwinkel Installatieproducten.nl hierin leveren wij alle bekende merken tegen scherpe prijzen. Op de website van installatieproducten.nl treft u verschillende materialen aan van cv-ketels, buizen, knelfittingen, airco’s t/m allerlei sierkachels en haarden. Wij leveren alle bekende merken tegen zeer lage prijzen. Mede dankzij onze slimme logistieke planning en geen hoge vestigingskosten, personeelskosten en telefoonkosten kunnen wij de meeste producten zeer voordelig aan u leveren. Ons succes is niet alleen het resultaat van de betrouwbaarheid van onze producten maar ook van onze organisatie wij hebben een zeer goede kennis van de installatiebranche mede dankzij onze jarenlange werkervaring in deze branche. Installatieproducten.nl is een onderdeel van Stichting SDiB.

Tijd en geld besparen terwijl uw deskundige adviseur het werk doet.

Advies en begeleiding
Neem contact met ons op

    Alle velden met een * zijn verplicht