Veiligheid

Veiligheid is één van onze specialiteiten. Wij inspecteren uw gebouw kritisch en komen dan met een advies. Hierbij wordt niet gedacht aan standaard oplossingen, ik behandel uw gebouw als of het van mij is. Veiligheid binnen de regelgeving staat hierbij voorop. Dat houdt in dat het gebouw moet voldoen aan wettelijk gestelde eisen. Maar ook dat de gebruikers van het gebouw weten wat zij moeten doen als er een onveilige situatie ontstaat. Wij maken uitgebreide plannen met als doel dat u met behulp van een erkend installatiebedrijf uw gebouw kunt inrichten en/of optimaliseren.

DIENSTEN

Vluchtweg plattegronden

Heeft u al een vluchtwegplattegrond? Een vluchtwegplattegrond is er om uw medewerkers aanwijzingen te geven over hoe zij veilig kunnen vluchten in het geval van een calamiteit. Ook ziet u hierop de locaties van blusmiddelen en EHBO voorzieningen. Een ontruimingsplattegrond kan deel uit maken van een BHV organisatie.

Advies brandmeldinstallaties

Wij adviseren u bij het ontwerp en onderhoud van brandmeldinstallaties. Van overleg met de gemeente, opdrachtgever en installateur, tot de oplevering van de installatie.

Ontruimingsplan

Heeft u al een goed ontruimingsplan voor uw pand? In een ontruimingsplan staat beschreven hoe men op een snelle, doch veilige manier bij een calamiteit weg kan komen.

Advies noodverlichting

Als gebruiker van de installatie kunt u een onafhankelijke deskundige inschakelen. Wij kunnen u hierin helpen. Wij kunnen u in het jaarlijkse onderhoud adviseren en de controle van de noodverlichtingsinstallatie uitvoeren.

Advies vluchtweg signalering

Hiermee garandeert u primair de veiligheid bij noodsituaties en voorkomt u paniek. Om te kunnen voldoen aan de voorschriften van de Nederlandse overheid moet uw gebouw voorzien zijn van vluchtwegsignalering

Bedrijfsnoodplan

Een bedrijfsnoodplan is een draaiboek die vaak een deel uitmaakt van de RI&E. Wij kunnen voor u een bedrijfsnoodplan op maat maken. Ook kunnen wij voor u de genoemde RI&E opstellen en uitvoeren.

Wij kunnen u geheel ontzorgen op het gebied van veiligheid.

Advies en/of begeleiding nodig
Vul dan onderstaand formulier in

    Alle velden met een * zijn verplicht