Ons doel en wat we willen bereiken

We zijn er trots op dat we een bedrijf heb die meedenkt met de duurzaamheid van de maatschappij. Ons doel is om de hoogste kwaliteit reparatie- en installatiediensten te leveren binnen het budget van de klant samen met een uitstekende klantenservice. We begrijpen dat tijd en kosten cruciaal zijn en we proberen boven de verwachtingen van onze klant uit te stijgen. Om onze klanten gerust te stellen, bieden wij waardevolle geld besparende service- en reparatiediensten aan.

Stichting SDiB staat voor Samen Duurzaam in Beweging wij staan voor reparatie, herstel, revisie en onderhoud op een duurzame manier. Wij repareren, herstellen en voeren onderhoud uit op een milieuvriendelijke manier. Wat u daarvan merkt? Eigenlijk niets. Want het onderhoud of de reparatie duurt niet langer, is niet duurder en is van hoge kwaliteit.

Stichting SDiB streeft ernaar om mensen en organisaties met elkaar in verbinding te brengen om duurzaamheid te bevorderen. Daarnaast worden initiatieven genomen om projecten van de grond te krijgen die duurzaamheid dichterbij brengen.

Wij werken eraan dat zoveel mogelijk personen en organisaties bijdragen aan een circulaire samenleving en economie, waarbij geen nieuwe grondstoffen meer worden gebruikt, geen afval meer wordt gecreëerd.

Onze winst gaat naar ANBI goede doelen. Op onze website kunt u zien wat wij inmiddels hebben gedoneerd en aan welke goede doelen.

 

Advies, begeleiding en duurzaam ondernemen

Kennis, Expertise en Samenwerking

GESPONSORDE

PROJECTEN ANBI GOEDE DOELEN