Activiteit, Liefdadigheid, Omgeving

HART VOOR WKZ (Hart voor Auto’s)

HART VOOR WKZ (Hart voor Auto’s)

Op zondag 26 maart 2023 was de eerste editie van Hart voor Auto’s Showtime op het TT-circuit in Assen. Op de paddock waren 2.500 supersnelle showcars te bewonderen. Racefanaten, een Jetcar en de allersnelste straatauto’s waren te vinden op het TT-circuit. Meer dan 20.000 autoliefhebbers kwamen af op het spektakel.

Op 26 maart 2023 tijdens Hart voor Auto’s Showtime op TT-circuit Assen was er een inzamelingsactie voor het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ). We hebben dit project gesteund met €2500,- door onze stichting logos te zetten op Chahid Charak zijn Lamborghini waar hij 3 weken mee rond rijdt.

Aan het einde van de dag werd de totale opbrengst onthuld door Chahid. Het ingezamelde bedrag: ruim 60.000 euro! De opbrengst gaat regelrecht naar de aanleg van een nieuwe binnentuin bij het WKZ. Deze tuin geeft zieke kinderen een fris, groen plekje om aan de hectiek van het ziekenhuis te ontsnappen! Geheel in stijl van het autofestijn: in de tuin komt ook een ‘Parcours on Wheels.’ Dat is een rolstoelvriendelijke baan met uitdagende hindernissen waar kinderen overheen kunnen crossen.

Laat een reactie achter

Je reactie
Alle opmerkingen worden bewaard voor moderatie.