Activiteit, Gezondheid, Helpen, Liefdadigheid

Tientje voor een kerstvriendje

Als je in het ziekenhuis ligt tijdens de feestdagen kun je je soms best even alleen voelen. Een klein gebaar maakt dan een groot verschil. Gun jij de kinderen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) en de patiënten in het UMC Utrecht een kerstvriendje? Hoe meer tientjes, hoe meer kerstvriendjes!

Het kerstvriendje, een unieke nijntje sleutelhanger, wordt – net als voorgaande jaren – voor de feestdagen uitgedeeld aan alle patiënten die opgenomen zijn in het UMC Utrecht en het WKZ.

Het is een prachtig initiatief van het Wilhelmina Kinderziekenhuis die de patiënten in het UMC Utrecht wat extra steun en vreugde brengen tijdens de feestdagen. Het is een klein gebaar wat een groot verschil kan maken, vooral als mensen zich eenzaam voelen tijdens deze periode.

Het idee van het kerstvriendje, een unieke nijntje sleutelhanger, is liefdevol en doordacht. Het geeft niet alleen een tastbaar aandenken aan de feestdagen, maar het toont ook zorg en aandacht voor degenen die in het ziekenhuis verblijven. Het is een mooie manier om wat vreugde en warmte te brengen in moeilijke omstandigheden.

Ik hoop dat de fondsenwerving veel steun krijgt. Kleine donaties kunnen zich snel opstapelen en een groot verschil maken. Ik moedig iedereen aan die in de positie is om bij te dragen, dit te overwegen om de kerst voor deze kinderen en patiënten wat specialer te maken.

https://vriendenumcutrecht-wkz.nl/kerstvriendje/

Wij steunen dit project uiteraard ook met 650 kerstvriendjes totaal €6500,-

Laat een reactie achter

Je reactie
Alle opmerkingen worden bewaard voor moderatie.