Gezondheid, Helpen, Liefdadigheid

Kinderkamer psychiatrie

Wij Doneren €15.000,- aan de Kinderkamer van WKZ Psychiatrie

Met grote trots en vreugde kondigen wij aan dat wij €15.000,- hebben gedoneerd aan de kinderkamer van de psychiatrieafdeling van het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ). Wij geloven sterk in het ondersteunen van instellingen die een cruciale rol spelen in de zorg en het welzijn van kinderen.

Het Belang van Onze Donatie

De kinderkamer op de psychiatrieafdeling van het WKZ is een plek waar kinderen zich veilig en ondersteund kunnen voelen terwijl zij de zorg krijgen die zij nodig hebben. Met onze donatie willen wij bijdragen aan het verbeteren van deze belangrijke ruimte door:

  • Het aanschaffen van nieuwe spel- en leermaterialen die essentieel zijn voor de therapie en het herstelproces van de kinderen.
  • Het vernieuwen van de inrichting om een warmere en comfortabelere omgeving te creëren.
  • Het mogelijk maken van extra activiteiten en programma’s die gericht zijn op ontspanning en emotionele ondersteuning.

Onze Betrokkenheid

Wij zijn dankbaar dat wij de mogelijkheid hebben om bij te dragen aan een positieve verandering in de levens van deze kinderen. Het welzijn en de gezondheid van kinderen ligt ons nauw aan het hart, en wij zijn vereerd om op deze manier te kunnen helpen.

Doe Mee en Maak een Verschil

Wij willen ook anderen aanmoedigen om betrokken te raken en bij te dragen aan dit belangrijke doel. Iedere donatie, groot of klein, helpt om de zorg en ondersteuning voor de kinderen in het WKZ te verbeteren. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe u kunt helpen.

Samen kunnen we een verschil maken en bijdragen aan een betere toekomst voor onze kinderen.

Laat een reactie achter

Je reactie
Alle opmerkingen worden bewaard voor moderatie.