Activiteit, Gezondheid, Helpen, Liefdadigheid

Slimme couveuse camera’s vrienden UMC & WKZ Utrecht

Op 29 maart 2022 hebben we als Stichting voor €2500,- een couveuse geadopteerd voor een jaar. Dit project wordt georganiseerd door de vrienden van het UMC.

Om alle 26 couveuses op de Neonatale Intensive Care (NICU) te kunnen voorzien van een slimme camera is veel geld nodig. Voor € 2.500 adopteert u een couveuse voor een jaar. Maar ook met kleine bedragen brengen we de aanschaf van de couveuse camera’s een stap dichterbij.

Helpt u ook mee!!

Een opname op de Intensive Care (IC) is niet alleen voor de baby, maar ook voor de ouders een spannende en intensieve periode. Zij komen plotseling in een totaal onbekende wereld terecht waarin machteloosheid de boventoon voert. Het liefst ben je als ouder dag en nacht bij je baby, maar dit kan niet altijd. Toch moet je als ouder af en toe terug naar huis. Je pasgeboren baby in het ziekenhuis achter moeten laten, is hartverscheurend.

Als ouder wil je dag en nacht bij je kind kunnen zijn. Om aan die wens te voldoen, willen we in iedere couveuse een slimme camera plaatsen.

“ De camera’s worden in de couveuses geplaatst. Een geweldige uitkomst, want alle couveuses zijn afgedekt met een dekentje om de kinderen zo min mogelijk licht en vooral rust te geven. Met de camera is voor zowel verpleging als ouders te zien wanneer de baby wakker is en dus verzorgd kan worden. Zo hoeven ze niet gestoord te worden tijdens hun slaap.

Wil je ook zo’n leuk certificaat adopteer dan een slimme couveuse camera voor 1 jaar

Meer informatie hierover op de website van Vrienden voor het UMC

Laat een reactie achter

Je reactie
Alle opmerkingen worden bewaard voor moderatie.